Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir trakassert av en gutt i klassen.

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg blir trakassert av en gutt i klassen min, han mobber hvordan jeg skriver, og tar tingene mine. Han er slem. #metoo.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så trist å høre at en gutt i klassen behandler deg dårlig. Det er ikke noen god situasjon å være i når man føler seg mobbet og trakassert. Og spesielt ikke når det er noen i klassen som man ser hver dag som gjør det. Slik skal ingen ha det på skolen.

Har du snakket med noen om hvordan du har det på skolen og i klassen? Har du for eksempel noen venner som du kan snakke med og få støtte fra? For det er ikke noe kjekt å gå rundt å ha det slik uten at noen vet om det.

Det kan også være godt å fortelle det til en voksen som du stoler på.  For av og til så har vi alle behov for hjelp fra noen andre for å få det bedre. Og da kan det ofte være lurt å få støtte fra en voksen. Hva med å snakke med en av lærerne dine om at du føler deg trakassert og mobbet? Eller til helsesøster på skolen. Hvis du forteller det til dem så skal de hjelpe deg å få det bedre.

Du skrev ikke så mye i teksten din, men hvis du ønsker å snakke mer om dette så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Kors på halsen. Du kan ta kontakt med oss på telefon, chat eller ved å skrive en mail.

Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-22)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit