Hopp til hovedinnholdet

Angst og spente muskler. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem som har plaget meg over lengre tid.. jeg klarer ikke sitte stille med beina. Får en vond følelse i magen, blir uvel. Musklene i beina og magen strammer seg og. (Og det er ikke voksesmerter.) Og hvordan kan du vite om du har depresjon og sosial angst. Hvorfor gråter jeg ofte. Hvorfor liker ingen meg? Hvorfor er jeg hær i det heletatt. Sliter med selvskading og.. er redd for alt. Har skole mye og si. Hva om jeg ikke har gode karakterer nokk for og komme inn på videregående skole? Hva skjer da blir jeg en naver da? Jeg er stresset hele tiden Personer og snakke med? Ikke foreldre

SVAR

Besvart 01.05.2018 11:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle