Hopp til hovedinnholdet

En venn av meg har begynt med drikke og narkotika.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går vg1, og har mange gode venner i klassen. En av dem er en gutt, la oss kalle ham X. X blir sterkt påvirket av en annen gutt, Y. Y får ham til å snuse, røyke, drikke og ta narkotika. Jeg og X er skikkelig gode venner, og det er skikkelig dritt å sitte på sidelinja å se at X, som er en så utrolig fantastisk gutt endre seg til en gutt med ingen mål og ambisjoner. Jeg snakket med X idag og fikk høre at han hadde snuset, røyket og drukket + tatt narkotika i over et år, fordi han henger med Y. Jeg blir virkelig helt, helt sjokkert. Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere, og føler at uansett hva jeg sier til X så hører han ikke på meg. For min del, er det helt greit at han snuser, røyker osv, så lenge han vil det og det er hans valg. Men det er det ikke, han var aldri sånn før og jeg blir virkelig illsint når andre påvirker hans liv på den måten. X fortalte meg for en stund siden at hans drøm er å være med i militære og bli pilot. To drømmer han har lagt til side pga Y, hva skjer!?

SVAR

Besvart 06.05.2018 18:28:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle