Hopp til hovedinnholdet

Er dette en traumatisk opplevelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For et par år siden var jeg sommerferie i Frankrike med faren min.Han gikk ut å festet på kveldene mens jeg ble liggende igjen. Jeg ble redd. Noe faren min synes er barnslig og lite selvstendig.Vi reiste rett etter terrorhendelsen så var litt nervøs før vi reiste.En natt gikk alarmen høyt på hotellet når jeg skulle legge meg.Jeg fikk helt panikk, viste ikke var det var eller va jeg skulle gjøre.Var også redd siden jeg var helt alene, gikk ut å hele etasjen var tom, døra til trappa ned var også igjen og jeg var redd jeg var stengt inne.Jeg trodde jeg måtte hoppe ut vindue i 4etasje eller at på andre siden av døren var det brann eller terrorister.Jeg har aldri vært så siker på at jeg skulle dø før.Kom meg ut til slutt alene å måtte se alle hadde noen rundt seg. Jeg var først i sjokk en liten stund men gråt i noen uker i strekk etterpå. Har aldri følt meg så alene. Husker alt fra den kvelden folkene dato dag klslett outfit hva jeg gjorde osv. Hva skjedde? Er det en traumatisk opplevelse?

SVAR

Besvart 06.05.2018 21:23:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle