Hopp til hovedinnholdet

Selvmordstanker. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvis man har 3/29 grunner til å leve. Bør man ikke bare dø da? Spesielt når 2 av bestevennene mine sa jeg burde. Den ene mente det kanskje mer sarkastisk en den andre, men ansiktene deres var seriøse. Jeg har tenkt på det ofte også. For selv om jeg ikke er god i matte, vet jeg at det er svaret. Å bare gå bort. Jeg har ikke en eneste god nokk venn som ville ha brydd seg. Den nærmeste er hun ene som ba meg om å ikke leve. Hun sa det ikke konkret, men hun sa ikke nei heller når jeg sa: «skal jeg liksom dø da?» Jeg kommer til å være som et trofé for dem. De kjente jenta som døde. Familien er bare et rent kaos. Mor vil nok bli mest lei seg, og det gjør vond og tenke at lillesøster på 3 kanskje ikke kommer til å huske meg. Men det er kanskje det beste, hvordan kan man sørge over noe man ikke husker?Jeg var veldig nære en gang, på og bare kaste meg foran en bil.Men jeg feiger helt ut. Og når jeg våkner neste morgen er det første jeg tenker:«hvorfor ble jeg ikke påkjørt av den jævla traileren»

SVAR

Besvart 04.05.2018 06:20:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle