Hopp til hovedinnholdet

Hei! Venninnen min har bilder av med som jeg gjentatte ganger har sagt at jeg vil hun skal slette fordi de får meg til å føle meg dårlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Venninnen min har bilder av med som jeg gjentatte ganger har sagt at jeg vil hun skal slette fordi de får meg til å føle meg dårlig(!), men hun sier bare «Hva er galt med det der?!» og lignede, Men jeg liker ikke det og hun kan jo ikke bestemme hva jeg føler om det bildet? Det verste er nok at hun går rundt ig viser det til andre og sender de rundt i gruppechat osv. Ikke at det e r så mange i gruppechatten, men fortsatt. Hun tar meg ikke serilst og jeg blir sint, men også skuffet over at hun gjentatte ganger sender det osv. Høres ut som tidenes dramaqueen sikkert, men er det en eller annen lov eller noe sånt som jeg kan «bruke mot henne?» for jeg er rimelig lei av dette og synes ikke det er greit i det hele tatt. Viser vel egentlig bare at hun ikke er en venninne og samle på i og med at hun til og med snakker bak min rygg (hehe ikke at jeg er noe bedre akkuratt nå da men) og jeg har med mine egne ører hørt drittslengingen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for det får meg til dårlig

SVAR

Besvart 10.05.2018 17:33:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle