Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lov til å ha kjæreste. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som liker en gutt fra Storbritannia veldig godt. Vi har snakket på snapchat i over 6 måneder, snakket på telefon og facetimet noen få ganger også. Jeg fikk følelser for han etter 2 måneder med snakking, og han sa han likte meg for noen måneder siden også. men problemet er at jeg ikke har lov til å ha kjæreste. Han vet det, og respekterer det, men jeg sa jeg forsatt ville prøve og gi dette en sjanse fordi han er ikke bare en vanlig gutt jeg plutselig liker. Han er så spesiell for meg. Moren og faren min er 100% imot dette. De lar ikke meg ha kjæreste, eller ha kontakt med en guttDe vet ikke om dette engang, og jeg har ikke tenkt til å fortelle dem det. Vi er muslimer og da er det i hvertfall ikke lov med kjæreste. Jeg kan ikke tenke meg hva de vil gjøre hvis de finner ut. Jeg vet dere kommer til å si at jeg burde snakke med helsesøster eller noen andre, men tro meg; ingenting vil få foreldrene mine til å bytte mening. Jeg hater dette så mye.

SVAR

Besvart 12.05.2018 18:52:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file
account_circle