Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre liksom for å stoppe baksnakkingen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dere er gjør en god jobb! Det er bare noe jeg går å tenker på. Jeg går nå i 10. Klasse og er snart ferdig. Klassen vår er stor og det er lite hyggelige gutter. Jeg har kjent dem siden barnehagen, men de har vokset opp som «drittunger». De er hyggelige med de «populære» jentene, men oss andre behandler de dritt. Jeg opplevde stadig at de sier at jeg er dum, at jeg ikke er smart osv og jeg VET at det er feil for snittet mitt er mer enn 5. Uansett, noen gutter er verre enn andre. Han ene satt å baksnakka meg når bestevenninna mi hørte på. Han forteller såå mye som ikke er sant om meg til andre ( og klager noe sjukt). Jeg er redd for at det skal gå rykter som ikke er sanne. Hva kan jeg gjøre liksom for å stoppe dette? Jeg har jo prøvd å ikke bry meg, si at det ikke er greit osv. Jeg har også et lydopptak av han ene baksnakket meg. Når jeg går ut fra denne klassen vil jeg ikke sitte inne med dette. Jeg vil gå ut av grunnskolen uten bekymringer av hva som skjer videre.

SVAR

Besvart 17.05.2018 16:01:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle