Hopp til hovedinnholdet

Ei jente vil hooke med meg, men jeg føler meg ikke klar for det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! En jente i klassen min har lyst til at vi skal hooke. Jeg er selv usikker på meg selv og føler meg ikke «klar» til å gjøre slikt med andre. Vi har hatt noen lignende greier før og da endte det opp med at vi ikke snakket på noen måneder. Vi er generelt gide venner, og jeg vill ikke rote til vennskapet igjen. Vi har mange felles venner og da vil de ta en part om vi slår opp osv. Jeg er ikke klar for dette men om jeg sier nei så vil jeg bare virke feig. Jeg har selv sagt jeg kunne hooke henne men om jeg ikke ville sagt det, ville det bare vært enda verre enn nå. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Jeg er også usikker på min seksualitet og det er kanskje en av grunnene til at jeg ikke har så lyst å hooke med henne.

SVAR

Besvart 16.05.2018 15:23:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min er forelsket i meg

En dag, kanskje helt ut av det blå, kan det være at en god venn forteller deg at han/hun/hen er forelsket i deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle