Hopp til hovedinnholdet

Må jeg slette filmen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har da lagt ut en video på YouTube som en annen person ikke synes er greit. Den andre personen er med i filmen. Jeg har laget/redigert/regissert filmen selv og la ut filmen på youtube slik at hun og andre kunne se den(uten noe slag av at hun var så veldig oppatt av at filem låg der). Noen dager senere sier hun til meg at hun vill ha filmen slettet fra YouTube og truer meg med æ andmelde meg hvis jeg ikke gjør det. Har jeg plikt/må jeg slette filmen? Eller slipper jeg siden hun på en måte sa ja i første stund på en måte?

SVAR

Besvart 18.05.2018 12:17:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle