Hopp til hovedinnholdet

Hva vil jeg få som karakter i engelsk i år?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

I fjor, når jeg gikk på 8.trinn , på engelsk tentamen på våren 2017 skrev jeg en five paragraph essay hvor der innledningen presenterte ikke om alle tre hoveddelene og avslutningen oppsummerte ikke om alle tre hoveddelene. Da, fikk jeg en 4-er på karakterkortet mitt på Engelsk, skriftlig. Nå går jeg i 9.trinn, på engelsk tentamen på våren 2018 skrev jeg en five paragraph essay hvor innledningen har presentert om alle tre hoveddelene og avslutningen har oppsummert om alle tre hoveddelene. Hva tror du/dere at jeg får på karakterkortet mitt på Engelsk, skriftlig denne termin.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott at du har forstått hvordan man skal bygge opp en tekst, og at du har tatt tak i det du kunne bli bedre på. Selv om dette høres veldig bra ut, så er det helt umulig for oss å si noe om hva du vil få på karakterkortet ditt når vi har så lite informasjon fra før. Jeg ville tatt en prat med engelsklæreren og forhørt meg om hva han/hun tenker. Husk også at kravene til hva du skal mestre, hever seg etter hvert. Da vil det forventes mer av deg, og noe som var karakter 4 i 8. klasse ville ikke nødvendigvis vært en karakter 4 i 10. klasse.

Altså: dette kan ikke vi gi noe konkret svar på, og vi vil anbefale deg å snakke med engelsklæreren din. Se på hva du har fått tidligere i år, og hør hva som eventuelt kreves i år. Lykke til!

ungdomsskolelæreren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for å bli bedre i engelsk

Hvordan lære engelsk? (colourbox.com)

Det engelske språket er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt uttrykk når du selv skal skrive eller snakke engelsk. Her er 10 tips til hvordan du kan bli flinkere i språket.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit