Hopp til hovedinnholdet

Trusler, nakenbilder. Snakke med foreldre? Anmelde til politiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og vennene mine var på overnatting 2017sommeren. Det var en random dude som snakket med oss. Den personen sendte bilde av seg selv, det var ei jente. jenta spurte om vi kunne sende nakne bilder av oss, så tenkte vi at den personen var også jente så vi skulle lissom "tulle litt". Etter den dagen var det en annen person som adda oss på snapchatt. Den mannen sendte video av seg selv runke mens han så på bildene våres. Vi ble så redde og jeg ville melde alt det som skjedde til politiet men vennene mine sa nei fordi de var alt for redd at folk skulle vite hva vi gjorde. De to folka truet oss med at hvis vi ikke sender mer bilder skal de legge det ut. vi blokka dem. Og akkurat nå for 4 timer siden adda den samme personen meg, jeg visste ikke at det var han. han truet meg igjen. Og nå, er jeg usikker på om jeg skal melde det her til politiet eller ikke. Jeg er redd for å snakke alt om det her med foreldrene mine. hva skal jeg gjøre? jeg vil ikke at noen andre skal gå gjennom det her også

SVAR

Besvart 28.05.2018 23:47:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle