Hopp til hovedinnholdet

Læreren min sa jeg må godta seksuell trakassering av pasienter/brukere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hvis du er en elev som går på helse og oppvekstfag og skal på besøk hos en bruker som ønsker å ha klem av deg, kose med deg, ta på deg på rumpa, stikke fingeren fra nedover ryggen og til nesten inni rumpa, kile deg i nakken, ta deg på armen, sleike på fingrene sine og så ta deg på armen og slenger med leppa om dere skal bli sammen og ha sex (som det ikke ble noe av heldigvis). Og du vil ikke la brukeren gjøre noe av det. Så klager du da til kontaktlæreren på skolen som bare sier at de vet sånt og bare fordi du føler det sånn så må du godta sånt. Læreren sier også at du skal ignore det og regne med at du må finne i dette fordi det er en bruker og du kommer til å møte sånne brukere hva gjør du da? Er dette her noe å godta? Hva vil dette bli regnet som det den brukeren gjorde mot deg? Er dette den riktige måten av en lærer å håndtere sånt? Som info så er dette sant og jeg går ikke på den linja nå lenger. Dette pågikk i ett skoleår og avsluttet i starten av vg2

SVAR

Besvart 24.05.2018 16:47:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle