Hopp til hovedinnholdet

Full, seksuell aktivitet, husker lite. Gutten angrer, jeg gruer til skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå i helgen så var jeg og en vennegjeng å drakk, og d var min første gang jeg drakk og ble full. Jeg og fem andre venner stakk hjem til en kompis. Veldig beruset, og kompisen vi stakk hjem til var jeg og en annen gutt veldig intime. Jeg begynte å runke han og han begynte å knipe mej hardt på puppene og vi klina. Vi flytta oss til sofaen, jeg gikk lenger og lenger ned plutselig var jeg nede å sugde penisen hans. Jag hadde lagd d store sugemerke på halsen hans. Dagen derpå så husker ikke han en ting vi hadde gjort og jeg husker små klipp.... han ble fortalt på fotball trening hva som hadde skjedd. Jeg angret med engang på hva jeg hadde gjort, for jeg hadde aldri gjort noe av d jeg gjor den kvelden før. Han fikk vite d og begynte å si til meg at han angrer noe jævlig på at han gjorde det. Og at d var med meg, for jeg er ikke akkurat den peneste. Jeg er feit og ikke en person folk vil bli sugd av eller gjøre noe seksuelt med. Og nå gruer jeg meg til å komme på skolen å høre hva folk sier.

SVAR

Besvart 22.05.2018 20:00:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie har mer om dette.

 

Les mer
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
account_circle