Hopp til hovedinnholdet

Full, seksuell aktivitet, husker lite. Gutten angrer, jeg gruer til skolen.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Nå i helgen så var jeg og en vennegjeng å drakk, og d var min første gang jeg drakk og ble full. Jeg og fem andre venner stakk hjem til en kompis. Veldig beruset, og kompisen vi stakk hjem til var jeg og en annen gutt veldig intime. Jeg begynte å runke han og han begynte å knipe mej hardt på puppene og vi klina. Vi flytta oss til sofaen, jeg gikk lenger og lenger ned plutselig var jeg nede å sugde penisen hans. Jag hadde lagd d store sugemerke på halsen hans. Dagen derpå så husker ikke han en ting vi hadde gjort og jeg husker små klipp.... han ble fortalt på fotball trening hva som hadde skjedd. Jeg angret med engang på hva jeg hadde gjort, for jeg hadde aldri gjort noe av d jeg gjor den kvelden før. Han fikk vite d og begynte å si til meg at han angrer noe jævlig på at han gjorde det. Og at d var med meg, for jeg er ikke akkurat den peneste. Jeg er feit og ikke en person folk vil bli sugd av eller gjøre noe seksuelt med. Og nå gruer jeg meg til å komme på skolen å høre hva folk sier.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det her er ikke greit. Klarer ikke å se at du vil ha et svar annet enn at du gruer deg til skolen etter pinse.  Det som kan være utfordringen din nå, er at det kan gå rykter om hendelsen som du ikke kan motsi med bakgrunn i at du husker lite.
Snakk med helsesøster på skolen og forklar hvordan du føler deg i forhold til helgens hendelser. Kan ikke se behov for at dere skal  foreta dere noe før en ser hva som blir sakt i miljøet. 
Rykter oppstår lett ut fra halve sannheter. Det er ikke hyggelig å møte disse ryktene, men de som hører om hendelsene velger ofte sin egen versjon og fører den videre.
Nå var dere to om hendelsen du beskriver. For meg høres det ut som om gutten ønsker å fraskrive seg deltakelse i handlingen og legge ansvaret på deg. Dere har begge like stort ansvar, han kunne si nei. 
 Forstår at du gruer deg, men du vil forskyve reaksjonene hvis du ikke møter på skolen som vanlig. Du er ikke ansvarlig overfor klassekamerater og du har heller ikke plikt til å forklare deg om det som har foregått. 
Ta en titt på artiklene jeg har lagt med. Det er mye nyttig å lese.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit