Hopp til hovedinnholdet

Vil kutte ut en venn, men har har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er blitt kjent m en gutt som er like gammel som meg. Vi snapper mye, og han er veldig søt. Vi holder på over snapp, ikke noe mer. Men han klager veldig på livet sitt. Han sier at alt er dritt og at han vil ta selvmord... Det virker som om han vil bli bedre kjent m meg, mer enn bare venner.. han stiller meg mange dirty spm. jeg liker d ikke, men jeg vil ikke si sånn at jeg ikke vil ha noe med han å gjøre. Han sier jeg er den eneste han har og forguder meg. Så jeg kan ikke bare si at jeg ikke vil holde på m han mer, for tenk om han ta tar livet sitt pga av meg! Jeg prøver så godt jeg kan å snill mot han, men jeg føler jeg på en måte er fanget. Hva skal jeg gjøre! Fra en desperat jente

SVAR

Besvart 05.06.2018 20:43:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle