Hopp til hovedinnholdet

Gutt truer med å spre bilder av meg hvis jeg ikke suger ham.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 13 som gjorde noe veldig dumt, jeg sendte bilde av meg selv lettkledd til en gutt. Jeg sendte bilde fordi han sa at jeg kunne stole på han men han lagret bildene. Dette skjedde for en stund siden og vi mistet kontakt, nå har vi kontakt igjen og han sier at jeg må sende bilde av puppene mine eller at jeg må suge han for at han skal slette bildene. Han er 16 år, kan jeg eventuelt anmelde han? Bilde jeg sendte var over Snapchat og jeg er veldig redd for hva han skal gjøre med de bilde fordi han har en tendens til å gjøre ting hvis han ikke for det som han vill. Håper jeg får svar

SVAR

Besvart 18.07.2018 08:41:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle