Hopp til hovedinnholdet

Eksen har et nakenbilde av han som han vil hun skal slette.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei hadde en kjæreste vi slo opp for 3 under siden kanskje. Vi pleide å sende Mangen bilder frem og tilbake ho fikk lov å screene et bilde for 3månder siden har bedt ho om å slette det. i dag fikk jeg en mld på at ho skulle ha en snus box og at hvist jeg ikke gjorde de kommer jeg til å angre. Og at om jeg ikke gav ho den kommer jeg til å angre. Kontaktet politiet å fikk beskjed om at jeg skulle skrive at ho ikke hadde lov å oppbevare slike bilder å at jeg skulle skrive de til henne å at ho måtte bekrefte at bildene var slettet og om Ho ikke gjorde de skulle jeg andmelde de så skulle politiet gripe inn.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt (16)

Jeg skjønner at dette er en vanskelig situasjon å være i. Det er veldig tøft og modig av deg å kontakte politiet! Og det var det riktige å gjøre i denne situasjonen. 

Du har sagt til eksen din at dersom hun ikke sletter bildet så vil du kontakte politiet. Da er det dessverre ikke så mye annet å gjøre enn å vente. Hvis hun ikke sletter bildet, så anmelder du henne og lar politiet ta seg av dette videre.

Når eksen din vet hva som kan skje hvis hun ikke sletter bildet, håper jeg og tror at hun sletter det snart. 

Når man opplever å være i vanskelige situasjoner, kan det gjøre at man tenker og grubler veldig mye. Da er det ofte en hjelp www.ung.no/psykisk/4007_Hvorfor_hjelper_dhttps://www.ung.no/psykisk/4007_Hvorfor_hjelper_det_å_snakke_med_noen.htmlet_å_snakke_med_noen.html" target="_blank">å snakke med noen om det du tenker og grubler på. Jeg håper du har noen du kan snakke med, som foreldrene dine, en i familien eller en god venn:) 

Under legger jeg ved noen artikler som du kan titte på. Det kan også være fint å se på hjemmesiden til Slettmeg.no - mye nyttig å lære der.

Jeg ønsker deg masse lykke til og håper at dette ordner seg ganske snart.

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Nervøs dame (colourbox.com)

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit