Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min sender nudes. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det gjekk ett rykte om at venninen min hadde sent nudes til en gutt som hun bare har vert sammen med i ca 2 veker, eg ble bekymret også begynte eg og stille henne spørsmål. Han hadde spurt om nudes også sendte hun også sendte han tilbake.. eg spurte hun om hun følte seg presset til å sende det men hun sa nei. Eg og 3 andre venniner startet en gruppechat og diskuterte dette, alle var jo helt ute av seg.. vi sa at vi burde gå til helsesøster eller iallefall si ifra til noen fordi det er ikke greit og sende nudes når man bare er 13 år. Men vi tenkte at det kanskje var å gå bak ryggen hennes? Men eg er og redd for at dette skal fortsette, eg veit ikke om eg skal gå til helsesøster eller bare ikke bry meg? Men eg er sy bekymra hun er så ung og har jo bare vert sammen med han i 2 veker. Eg veit ikke hva eg skal gjøre.

SVAR

Besvart 18.09.2018 23:05:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Stå opp mot slutshaming

"Slutshaming" gjør at mange er redde for å stille opp for venner som står alene og avkledd på nett. Vær en god venn og stå opp mot rykter og baksnakking.

 

Les mer
account_circle