Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi har vist et tulle-kløft bilde av meg til andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har nettopp begynt i ny klasse på vgs, kjente egntl bare tre stykker fra før. og en gang for lenge siden tok vi tullebilder m venninna mi sin tlf. og på de var jeg i bh og jeg lagte m vilje og for tull kløft osv. etterpå ba jeg hun om å slette alt, og jeg trodde hun hadde gjort d, men tydeligvis ikke. for i dag viste hun t til en hel gjeng i klassen. og han ene gutten kommenterte d til og m. og d var slik jeg fikk vite om d. er dette ulovlig og hva burde jeg gjøre?? jeg er kjempelei meg og flau og sitter og griner og vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 19.09.2018 17:06:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle