Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 14 her... jeg sendte nudes til en gutt for halvår siden eller litt mindre, fordi på den tiden var alt for meg å være populær osv, ( nå betyr det ingenting lengere) å han som spurte etter nakenbilder er veldig populær. Så jeg greide ikke si nei, jeg sendte men var så dum å sa ja til at han kunne screene, siden var redd for at han kom til å screene uansett å nå er de bildene liksom spredd så, Nesten alle gutta på trinne vet det nå. Verste var at dette var ikke første gang, sendte til 2-3 populære folk før det... angrer så sykt hater at alle guttene ser på meg som hore osv nå

SVAR

Besvart 26.09.2018 14:05:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle