Hopp til hovedinnholdet

En gutt maser på meg om å sende nudes

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg snakker mye med en gutt. Vi er på samme aldre men går på forskjellige skolen. Bestevennen min går i samme klasse som han. Hun hater han fordi han er pervers og spør alle om nudes. Vi har snakket mye sammen og han har ikke spurt om jeg kan sende. Men jeg snakket med han i går natt og da ville han ha et bilde av meg. Jeg sa at jeg nettopp hadde våknet og at jeg lå i sengen. Han fortsatte å mase og jeg fikk dårlig samvittighet. Så jeg svarte at jeg bare skulle ta på meg klær først, men han sa at jeg ikke skulle gjøre det. Det var mørk på rommet så jeg tok et bilde når jeg var i bh å truse, men man kunne heldigvis ikke se noe særlig. men jeg sendte det. Han svarte at han ikke kunne se noe og spurte om jeg kunne gå på bade. Jeg svarte at jeg skulle ta på meg klær. Og jeg er så glad for at han respekterte det. Men jeg er redd for at han skal spør om sånne bilder og da tror jeg ikke at jeg klarer å stå i mot. Han er veldig flik til og mase. så jeg håpet du kunne gi meg noen tips.

Besvart 23.09.2018 19:35
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet kjære du!

Du behøver IKKE sende nudes til denne gutten. Det er faktisk kun du som bestemmer over din kropp og hvem som skal få se på den. 

MEN jeg forstår godt at du føler deg presset av alt maset hans. Dette er ikke OK gjort av gutten å presse deg på den måten. 

Det er lettere å mase på noen man ikke møter ansikt til ansikt. Det kan også være enklere å vise seg naken for noen man ikke står ansikt til ansikt med. Dette gjør at egne og andres grenser kan bli utydelige.

Husk at ingen har krav på å få bilder av deg, uansett om dere er kjærester eller om det handler om flørt.

Det er din kropp og kun du bestemmer over denne og hvem du vil dele den med. Det kan derfor være lurt å tenke over hvor DINE grenser går, før du plutselig står i situasjonen igjen.

Ikke la han spille på dårlig samvittighet og la han bruke smiger til å lure deg. Husk hva du bestemte deg for. 

DU har flere valg her.

1. Du kan blokkere han, dette er helt innafor. du har ingen forpliktelser til han. 

2. Du kan si til han at du ikke ønsker å sende og ikke kommer til å gjøre det. og si at dersom han maser så vurderer du å sende melding til moren hans og si ifra.

3. Du kan bruke våre spesialdesignede GIFs som er laget for å gjøre det litt lettere å svare på spørsmål og mas om nudes. 

Vær stolt, tydelig og modig!

Jeg heier så sykt mye på deg!!!!!!

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit