Hopp til hovedinnholdet

En gutt maser på meg om å sende nudes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg snakker mye med en gutt. Vi er på samme aldre men går på forskjellige skolen. Bestevennen min går i samme klasse som han. Hun hater han fordi han er pervers og spør alle om nudes. Vi har snakket mye sammen og han har ikke spurt om jeg kan sende. Men jeg snakket med han i går natt og da ville han ha et bilde av meg. Jeg sa at jeg nettopp hadde våknet og at jeg lå i sengen. Han fortsatte å mase og jeg fikk dårlig samvittighet. Så jeg svarte at jeg bare skulle ta på meg klær først, men han sa at jeg ikke skulle gjøre det. Det var mørk på rommet så jeg tok et bilde når jeg var i bh å truse, men man kunne heldigvis ikke se noe særlig. men jeg sendte det. Han svarte at han ikke kunne se noe og spurte om jeg kunne gå på bade. Jeg svarte at jeg skulle ta på meg klær. Og jeg er så glad for at han respekterte det. Men jeg er redd for at han skal spør om sånne bilder og da tror jeg ikke at jeg klarer å stå i mot. Han er veldig flik til og mase. så jeg håpet du kunne gi meg noen tips.

SVAR

Besvart 23.09.2018 19:35:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle