Hopp til hovedinnholdet

Nakenbilder av meg er blitt videresendt på nettet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 16 år gammel jente som har sendt bilde av puppa mine til en fyr på snap. Han lagra det og la det ut på mystoryen sin. Han la det ut fordi jeg ikke ville sende mer. Fikk snap av en venn av han og spørte om det var meg. Jeg ble utrolig lei meg. jeg sa dette til venninnen min. Venninnen min vil så veldig anmelde det, burde jeg anmelde det? Vi tenkte å gå til politiet i morgen. Han er altså 20 år fant vi ut. Spørsmålet mitt var egt om vi går til politiet i morgen, har de taushetsplikt når jeg er 16år eller kommer de til å snakke med foreldrene mine? Vil ikke gå dit hvis de må snakke med foreldra mine. Hvilke konsekvenser kan han 20-åringen få?

SVAR

Besvart 28.09.2018 20:57:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle