Hopp til hovedinnholdet

Jeg har tenkt på hvorfor det eksisterer så mange dumme mennesker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i lang periode tenkt over hvordan det eksisterer så mange dumme mennesker, får faktisk lyst til å drepe meg selv, mangelen på kunnskap hos disse menneskene er helt utenom jordisk. F.eks. hvordan kan noen tro at det finnes flere enn to kjønn? Feminister er blant de dummeste som faktisk tror at det fortsatt ikke er likestilling, folk som tror abort er greit er tilbakestående, eller folk som har politiske meninger uten å grei å begrunne dem faller også inn i kategorien som tilbakestående. De driver meg helt gale!

SVAR

Besvart 01.10.2018 20:34:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
account_circle