Hopp til hovedinnholdet

Jeg rødmer lett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente som ikke har det helt bra innimellom. Før fikk jeg omtrent kallenavnet tomat fordi jeg rødmet mye før og jeg rødmer fortsatt. Jeg får hvert år på samtaler med lærer beskjed om å være mer aktiv i timen, men hvis jeg rekker opp hånda - rødmer - folk kaller meg tomat. Jeg føler også at faren min noen ganger går rundt grøten for å fortelle meg at jeg er feit. Jeg er helt klar over at jeg er overvektig og trenger ikke en sånn ''reminder'' innimellom! Hva skal jeg gjøre for at folk ikke skal kalle meg tomat mere eller hver gang jeg rødmer si at ''oi nå ble du rød!!'' og begynne å le? Jeg får bare lyst til å forlate de. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.10.2018 08:49:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du det er flaut å rødme?

Er du redd for å rødme når du skal snakke høyt i klassen, eller når en du liker ser på deg? Det viktigste er å akseptere at det kan skje.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle