Hopp til hovedinnholdet

Jeg var ikke ærlig om alderen min, nå ignorer han meg, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er forelsket i en gutt som er 16 og jeg er 13 og vi snakket mye og han trodde jeg var 16 så har jeg sakt at jeg er de å vi snakket mye og sån vi snakket i 3 uker og etter 2 uker spurte han hvor gammel jeg var og jeg trodde han ikke koms til å like meg om jeg sa jeg var 13 så etter 1 uke måtte jeg fortelle at jeg ikke var 16 og nå svarer han meg ikke når jeg sier unnskyld og sier jeg er lei meg og jeg tenker mye på han på skolen og klarer ikke konsentrere meg bare for å få med de at jeg sa jeg var 13 når vi begynte å snakke men han glemte de sikkert så jeg trodde de var greit men de var dårlig gjort av meg å nå så har jeg sykt dårlig sanvittighet og jeg har aldri møtt han så jeg vet ikke om jeg burde tenke så mye på han men jeg begynte å like han for at han var snill han bor i Halden og jeg bor i Trøndelag vi har bare snakket på Snapchat men likte han veldig godt å nå snakker han ikke til meg og jeg dummet meg ut og skrev noe dumt så nå synes han jeg er rar håper på svar fort

SVAR

Besvart 13.10.2018 17:40:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik unngår du å bli lurt på nettet

Her får du de beste rådene for å unngå å bli lurt på nettet.

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle