Hopp til hovedinnholdet

Jeg var ikke ærlig om alderen min, nå ignorer han meg, hva kan jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er forelsket i en gutt som er 16 og jeg er 13 og vi snakket mye og han trodde jeg var 16 så har jeg sakt at jeg er de å vi snakket mye og sån vi snakket i 3 uker og etter 2 uker spurte han hvor gammel jeg var og jeg trodde han ikke koms til å like meg om jeg sa jeg var 13 så etter 1 uke måtte jeg fortelle at jeg ikke var 16 og nå svarer han meg ikke når jeg sier unnskyld og sier jeg er lei meg og jeg tenker mye på han på skolen og klarer ikke konsentrere meg bare for å få med de at jeg sa jeg var 13 når vi begynte å snakke men han glemte de sikkert så jeg trodde de var greit men de var dårlig gjort av meg å nå så har jeg sykt dårlig sanvittighet og jeg har aldri møtt han så jeg vet ikke om jeg burde tenke så mye på han men jeg begynte å like han for at han var snill han bor i Halden og jeg bor i Trøndelag vi har bare snakket på Snapchat men likte han veldig godt å nå snakker han ikke til meg og jeg dummet meg ut og skrev noe dumt så nå synes han jeg er rar håper på svar fort

Besvart 13.10.2018 17:40
 

Svar
Hei!

Så flott at du skriver til oss i ung.no når du lurer på noe! Følelser er ikke alltid så greie å ha med og gjøre, og spesielt når det kommer til aldersforskjell så kan ting ofte komplisere seg!

Du skriver at du er 13år og at han er 16år og at etter at du fortalte han at du er 13 og ikke 16 så har han ikke svart deg. Jeg forstår at det kan være sårende og frustrerende å ikke få svar når dere bor over så stor avstand og er avhengig av digital kommunikasjon! Kanskje trenger gutten litt tid? Selv om dere var i startfasen av å bli kjent med hverandre, så kan det jo hende at han ikke helt vet hvordan han skal håndtere at du er 13år og ikke 16 år? Dersom han ikke svarer så kan det bety at han trenger litt tid, kanskje han prøver å ta kontakt med deg igjen etter en stund?

Noen ganger så tenker vi mye på mennesker og ting uten at vi helt forstår hvorfor, og det er helt normalt og greit! Det som ikke er så bra derimot er at du synes det er vanskelig å konsentrere deg på skolen og at du har dårlig samvittighet. Kanskje det kan være en ide å tilbringe mer tid med menneskene som er rundt deg på skolen? Kanskje til og med prøve å bli kjent med noen nye? Dette kan muligens få tankene dine over på andre ting, samtidig som du kan bli kjent med mennesker i nærområdet ditt som også vet hvor gammel du er!

Det ligger ved noen artikler med ekstra tips og råd som jeg håper kan hjelpe deg! Håper dette løser seg for deg!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik unngår du å bli lurt på nettet

Jente lurt på nettet (colourbox.com)

Her får du de beste rådene for å unngå å bli lurt på nettet.

Les mer

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit