Hopp til hovedinnholdet

Veninna mi filmer og tar bilder av meg som hun deler med andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vennen min tar masse bilder og videor av meg HELE tiden. Hun vlogger på snapchat så vær gang jeg er med henne filmer hun meg alltid også legger hun det ut på My storien sin. Hun har filmet meg i trusa en gang i skjul også lagra hun det, og hun nektet å slette det helt til jeg måtte si «hvis du ikke sletter det sier jeg til foreldrene dine hva du har gjort» Så da slettet hun det etter en hard kamp... Hun gjør sånne ting HELE tiden også sender hun det til andre i tillegg av bilder hun har tatt av meg uten at jeg viste det selv. Dette liker jeg ikke å jeg er kjempe lei av at hun gjør det heeele tiden. Jeg sier til henne at jeg ikke vil osv... Men det er umulig å få henne til å slutte! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:(

SVAR

Besvart 05.10.2018 11:03:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle