Hopp til hovedinnholdet

Hvordan anmelder jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste ukene har vært tunge. En gutt en venn av meg kjenner addet meg på snap og begynte å stille meg ekle spørsmål og var skikkelig masete. Har møtt han en gang før, felles venner. Var tydelig på hva jeg mente men tilslutt endte det med at han sendte meg dicks. Jeg ble sint og vi diskuterte og han sendte flere runkevideoer. Ble sur, men han ga seg aldri, blokket han. Han lagde mange nye brukere på snap og latet som han var andre så jeg skulle adde han. Da sendte han dicks og lurte på hvorfor jeg blokket han hver gang. Når han ikke kunne skrive til meg skrev han til vennen min og sendte bilder jeg har lagt ut på insta og snakket om hvor digge puppene mine var, noe jeg syns er ubehagelig. Blokket han på insta også men han har klart å hacke seg inn på priven min og kan se bildene der. Det verste var når vennen min og meg ringte og fant ut at han avlyttet tlfsamtalen siden han sendte hun mld om det vi sa. Hvordan kan jeg anmelde han, hva kan jeg anmelde han i? Vil ikke si til mamma

SVAR

Besvart 08.10.2018 13:36:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle