Hopp til hovedinnholdet

Han screenshota nakenbildet og jugde om at han hadde slettet det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sendte nudes til en fyr på skolen, fordi han sa han ville ha det, og jeg tenkte det kunne være gøy, og at han kom til å like meg da, men han screenshota bildet, og jugde om at han hadde slettet det. En uke senere fant jeg ut at han hadde vist bildet til to av kompisene sine. Men jeg har ingen bevis på at han har vist det til dem, annet en at kompisen sa han hadde vist det til han. Og nå har han også slettet bildet fra telefonen. Han er like gammel som meg. Kan han straffes på noe som helst måte da? Kan jeg anmelde han? Fordi jeg har bare lyst til å bytte skole! Og det eneste han sier når jeg tar det opp er at «nå må du la gutter være gutter» som om det er helt greit st han gjorde det fordi han er gutt

SVAR

Besvart 09.10.2018 21:55:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle