Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal flytte til pappa, men mamma vil ikke bytte adresse. Jeg tenker mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal egentlig flytte til pappa, men mamma vil ikke bytte adresse å sånt og jeg tenker veldig ofte på det! (Har dere noen tips til hvordan jeg kan få mamma til å bytte adresse å sånt?) i den siste uken så har jeg hatt veldig vondt i magen og mageknip og veldig bløt eller bare vannete avføring flere ganger om dagen! Kan dette komme av at jeg tenker mye på flyttingen? Eller noe annet? Er redd det er magekreft eller tarmkreft eller noe farlig! Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 07.10.2018 20:44:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle