Hopp til hovedinnholdet

En fyr på snap prøver å lure meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en fyr på snap som over lengre tid har skrytt over penger på bankkontoen, og som har mast på mej om at han vil sende mej store summer penger om jeg bare deler snappen hans. Jeg ble etterhvert lei og tenkte bare «fuck it , livet er for kort til å angre» også delte jeg snappen hans til hele lista også sendte jeg bilder av alle merkeklærne jeg ville ha til han. Han sa det var greit og at han snart skulle bestille. Noen minutter senere sa han at jeg skulle få enda mere penger om jeg også sendte han nudes. Jeg ble veldig sint, fordi jeg allerede hadde gjort det klart for han at jeg ikke sender nudes. Jeg sendte ikke nudes, og han endte opp med å bli sur og å ikke bestille det vi hadde avtalt. Akkurat det bryr jeg meg lite om, men jeg har dårlig samvittighet for å ha delt snappen hans med lista mi. Hva hvis de går på fellen hans på grunn av meg og sender han nudes? Hva skal jeg gjøre nå? Håper på svar så fort som mulig!

SVAR

Besvart 12.10.2018 20:06:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle