Hopp til hovedinnholdet

En fyr på snap prøver å lure meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en fyr på snap som over lengre tid har skrytt over penger på bankkontoen, og som har mast på mej om at han vil sende mej store summer penger om jeg bare deler snappen hans. Jeg ble etterhvert lei og tenkte bare «fuck it , livet er for kort til å angre» også delte jeg snappen hans til hele lista også sendte jeg bilder av alle merkeklærne jeg ville ha til han. Han sa det var greit og at han snart skulle bestille. Noen minutter senere sa han at jeg skulle få enda mere penger om jeg også sendte han nudes. Jeg ble veldig sint, fordi jeg allerede hadde gjort det klart for han at jeg ikke sender nudes. Jeg sendte ikke nudes, og han endte opp med å bli sur og å ikke bestille det vi hadde avtalt. Akkurat det bryr jeg meg lite om, men jeg har dårlig samvittighet for å ha delt snappen hans med lista mi. Hva hvis de går på fellen hans på grunn av meg og sender han nudes? Hva skal jeg gjøre nå? Håper på svar så fort som mulig!

Besvart 12.10.2018 20:06
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss!

Jeg synes dette høres ut som om en fyr som er ute etter å lure deg, og kanskje også vennen dine. Det hørtes litt for godt ut til å være sant.

Det du kan gjøre er å sende ut ny snap til alle på lista di. Hvor du skriver at han er en fyr som lurer og som spør etter nakenbilder og at dette er #ikkegreit

Si at de må slette han dersom de har lagt han til. 

Dersom du får flere problemer med denne typen, kan det være lurt å involvere politiet. DU er garantert ikke den eneste han forsøker å lure. Han er nok ute etter flere følgere og nakenbilder. 

Du kan også kontakte slettmeg.no for råd og tips.

 

<3 Heia deg! <3

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit