Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater guttene i klassen min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Herregud!! Jeg hater guttene i klassen min! De er noen jævla drittsekker!! Jeg sendte et bilde der jeg satt naken og spriket med beina til kjæresten min og han hadde en venn på besøk og vennen fikk sett bilde og tok bilde av telefonen hans og nå har alle i klassen sett inni tissen min og guttene i klassen kaller meg for den sexy dama og en av de kom inn i jentegarderoben og prøvde og ta meg inni tissen og det gjorde vondt og han så alt

SVAR

Besvart 13.10.2018 10:42:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle