Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å slå når jeg er sint og frustrert ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg er med vennene mine nede i kjelleren og vi spiller FIFA hører jeg faren min skrike ofte til mamma. Han sier at jeg er en ubrukelig liten drittunge og etterlater bare masse dritt overalt. At jeg aldri snakker til han på en pen måte.. han sier jeg er stygg og sånt, og mamma har ikke brydd seg i det hele tatt. Har prøvd å kontakte barnevernet men de sier at det går over etterhvert. Så til slutt bare slo jeg til han så hardt at han svimte av og blødde så det rant.. er det greit, eller burde jeg gjort noe annet?

SVAR

Besvart 12.10.2018 13:31:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Slår du andre når du blir sinna eller fortvila? Har du hevntanker nesten daglig? Hvis du får ja på et eller flere av spørsmålene, kan det være du har et volds- eller aggresjonsproblem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle