Hopp til hovedinnholdet

Om jeg sender nudes, kommer han til å bli mer intressert?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, det er en gutt jeg liker, og jeg tror ikke han vet at jeg finnes en gang, men jeg vet at vis j sender nudes kommer han til og bli mere interessert, hva skal jeg gjøre? Jeg vil egt ikke sende nueds!!

Besvart 14.10.2018 21:03
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Det er dessverre ikke slikt at dersom du sender nudes så blir noen mer forelsket i deg. Noen vil kanskje gi deg mer oppmerksomhet, men dette er ikke det samme som at personen får følelser for deg.

Jeg tror det er mye lurere å forsøke å få oppmerksomheten hans når du møter han på skolen, eller kanskje ved å chatte om et tema dere begge er interessert i?! Man forelsker seg ofte i noen man liker som person, ikke kun ut ifra hvordan man ser ut, eller om man viser seg naken eller ikke. 

Personer som later som at de er forelsket i noen for å få motparten til å sende bilder, er ikke personer man vil ha i livet sitt.

Stol på deg selv og den du er, det er mer enn nok <3

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit