Hopp til hovedinnholdet

En gutt som jeg har blitt kjent med spør om å sende nudes

Annet 13 år
 

Spørsmål

Det er en gutt som jeg har blitt kjent med og liker han veldig godt men så begynte han å spørr om nudes og jeg vet ikke hva jeg skal svare og jeg har blokkert han mange ganger og sånn men jeg liker jo han. Plis hjelp!!

Besvart 16.10.2018 20:37
 

Svar
Hei jente 13 år

Takk for at du skriver til oss.

Så bra at du spør oss om råd til hva du skal gjøre!  Jeg vil absolutt fraråde deg å sende nudes til denne gutten. Jeg forstår at det er vanskelig for deg å la være fordi du liker han. Så tenker jeg også at om denne gutten virkelig liker deg så kommer han til å ønske å være med deg selv om du ikke sender han nudes.

Du kan aldri vite hva han vil gjøre med bildene om du sender noen til han. Til tross for at det er ulovlig å sende videre eller dele bilder av andre er det noen som likevel gjør det. Derfor er det fornuftig at du fortsetter å blokkere han - da slipper du dilemmaet med at han stadig spør deg om dette. 

Det er veldig mange som spør om dette med nudes - derfor har ung laget en artikkel om dette. jeg anbefaler deg å lese den - der vil du få gode råd. 

Håper dette var til hjelp for deg. Lykke til

Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit