Hopp til hovedinnholdet

Tvunget til å sende nudes - hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hva skal jeg gjøre. Vennen min gikk i en knipe og kanskje som sånn jeg gikk i en knipe. En på snap sa at hvis jeg ikke sendte nudes til han og gjorde det han ba meg om ville han legge ut alt om bv min sine. Og jeg hadde 5 min på det så jeg gjorde det fordi den eneste jeg kunne tenke på var å hjelpe bv min fordi jeg vet hbis han sender det på ms-my story vil henne gjøre noe dumt og jeg vil ikke det skal skje og jeg kunne ikke ha tankrn på at det er min feil hvis det blir sendt. Men nå truer han med at hvus jeg ikke sender han mer vil han legge ut av meg og henne og alle de andre jeg vet ikke hva jeg skal gøre plis hjelp

SVAR

Besvart 17.10.2018 22:52:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle