Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år blitt stengt ute en hel natt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på om faren min egentlig er en god far? Faren min har gjort veldig mye dumpt i det siste, For eks. Han lott meg være ute en hel natt, fordi han sa enten blir du med inn eller kan du bli her ute og jeg tørte ikke og gå inn fordi de kjæresten hadde kjefftet på meg fordi jeg var ute til kl 12 siden faren min ikke fant meg før da, så jeg tørte ikke og gå inn fordi jeg hadde fått kjeft av kjeresten hans, døra var låst så jeg kom meg ikke inn, og jeg tørte ikke og gå inn fordi jeg var red for og få kjeft og at hun kjersten er på en måtte litt frekk mot meg, fordi hun sa en gang at jeg stinker, roter og er slem bare til søsteren min og, jeg måtte sove ute, jeg ble veldig sulten og tørst fordi jeg var ute helt siden middag. han er sammen med en damme ha ikke liker som later som hun er moren min. Faren min kjefter for oss når jeg gjør dumme ting med uhel, og banner når han taper i spill. Og nå vill jeg ikke vær hos han mer etter dette. Foreldre mine er kilte må jg være hos han

SVAR

Besvart 18.10.2018 23:15:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle