Hopp til hovedinnholdet

Snikfotografering i garderoben

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg spiller på ett fotballag, der vi skifter i en garderobe og noen dusjer etter kamp. En av guttene på laget har veldig deili overkropp, med sixpack og mye muskler, og jeg har veldig lyst å se han naken, men han dusjer ikke etter kampene. Så når han skifter kler og står i garderoben i boxer og med sixpack har jeg veldig lyst å ta snikbilde av han for å ha å se på hjemme ( ikke dele med andre eller noe, bare se på de hjemme). En annen pleier å dusje og jeg har sett han naken før og syns han og har deilig kropp. Der jeg vil se han naken oftere. Og har også lyst å ta snikbilder av han naken ( ikke dele med andre, kun se på hjemme). Bildene av begge personene skal vere på ipaden hjemme og ikke sendes eller vises til noen andre enn meg! Men er dette egentlig lovlig? Og er jeg homofil pga dette? Håper på svar:)

SVAR

Besvart 25.10.2018 22:11:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
account_circle