Hopp til hovedinnholdet

Faren og stemoren min har høylytt sex!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er helt fly forbanna på faren min uten at han vet det. Jeg er 12 år og foreldrene mine skilte seg da jeg var liten. Da stemoren min flyttet inn til faren min hørte jeg på nettene at de hadde sex når jeg var 10 år. I dag sto jeg opp og gikk rett opp i dusjen. Da jeg var ferdig møtte jeg på pappa ved kjøkkenet, og så at han var på vei ned til rommet mitt med frokost. (Som han ikke har gjort på år! Rart) Jeg stoppet han og sa han kunne bare sette maten på bordet imens jeg kledde på meg. Så han gjorde det og da jeg kom til kjøkkenet satte jeg meg ned for å spise og hørte stønning!! Klokka 10 på morgenen! Jeg våkner alltid 9 og han visste at jeg var oppe og skulle spise! De holdt på høylytt i over 20 min imens jeg bare var en etasje nedenfor og døra dems var på gløtt!!!! Jeg skjelver av sinne og i et par minutter holdt jeg på å bare lage så mye bråk jeg kunne samtidig som jeg løp ut av døra og til moren min. Jeg hater ham nå. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.10.2018 23:22:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

 

Les mer
account_circle