Hopp til hovedinnholdet

Jeg plages med en som trakasserer og truer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i lang tid vært plaget med en fyr som seksuelt trakasserer meg, truer meg og truer vennene mine for å nå meg. Det har gått 4 år med dette, og jeg har vært inn og ut av politiet med anmeldelser og bedt om kontakt forbud flere ganger uten å lykkes. Han sender bilder av penisen sin og ønsker at jeg rangerer utifrå egne erfaringer, og når jeg ikke svarer blir han forbannet og truer med å voldta meg, skade meg eller skade noen jeg er glad i. Han leter frem mine nærmeste og kontakter de, hvor han sier at de skal be meg svare, hvis ikke blir det vært for de eller meg. Jeg har byttet snapchatkonto fire ganger, fjernet meg fra Instagram og sperret Facebook flere ganger, og likevel finner han meg. Jeg kjenner vedkomne fra før, og han begynte slik fôringer avviste han når jeg var 17, og sa jeg ikke ville ha noe med han å gjøre når han begynte å oppføre seg ekkelt. Dette ødelegger for mitt sosiale liv, jeg er konstant på vakt, sliter med å sove, med å gå ut døren.. hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 23.10.2018 17:59:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle