Hopp til hovedinnholdet

Jeg plages med en som trakasserer og truer meg.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har i lang tid vært plaget med en fyr som seksuelt trakasserer meg, truer meg og truer vennene mine for å nå meg. Det har gått 4 år med dette, og jeg har vært inn og ut av politiet med anmeldelser og bedt om kontakt forbud flere ganger uten å lykkes. Han sender bilder av penisen sin og ønsker at jeg rangerer utifrå egne erfaringer, og når jeg ikke svarer blir han forbannet og truer med å voldta meg, skade meg eller skade noen jeg er glad i. Han leter frem mine nærmeste og kontakter de, hvor han sier at de skal be meg svare, hvis ikke blir det vært for de eller meg. Jeg har byttet snapchatkonto fire ganger, fjernet meg fra Instagram og sperret Facebook flere ganger, og likevel finner han meg. Jeg kjenner vedkomne fra før, og han begynte slik fôringer avviste han når jeg var 17, og sa jeg ikke ville ha noe med han å gjøre når han begynte å oppføre seg ekkelt. Dette ødelegger for mitt sosiale liv, jeg er konstant på vakt, sliter med å sove, med å gå ut døren.. hva gjør jeg?

Besvart 23.10.2018 17:59
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Jeg skjønner at dette er en svært vanskelig situasjon. Han utsetter deg og dine for grove handlinger og trusler som er forbudt, til tross for at du gang på gang har satt grenser. 
Ut fra hva du beskriver synes jeg det er utrolig at politiet ikke bruker sin mandat til å få slutt på dette. 

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en advokat, som kan hjelpe deg videre.
Se her om du kommer inn under kategorien "fri rettshjelp" 
Be gjerne med en person du har tillit til og som kjenner saken. 

Lykke til, håper det snart blir slutt på dette. 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit