Hopp til hovedinnholdet

Slette profil fra dating app for tenåringer

Jente 13 år
 

Spørsmål

Vet dere kanskje ikke kan svare på dette vis det er en konkret sak men jeg meldte meg innpå en side som het my lol i sommer(for å få venner da jeg ikke gikk på skole) men det viste seg å være e dating app. Jeg slettet umiddelbart brukeren men de har gjennoprettet den med et nytt brukernavn. Jeg får masse Mail og dritt fra den siden. Jeg er kjempe redd for det er mye større gutter og det står hvor jeg bor og det er et bilde av meg der inne jeg ikke har lagt inn selv. Kanskje dette ble en konkret sak men håper dere kan svare jeg er lei meg

Besvart 23.10.2018 16:16
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Vi har ikke vært borte i denne appen/nettsiden før, men det ser ut til å være enkelt å kontakte de.

De har ikke lov til å bruke din informasjon eller dine bilder uten ditt samtykke. Kan det hende at du bare slettet appen og ikke brukeren? Det kan hende at siden eller noen andre har opprettet en ny bruker med din informasjon, men dette er uansett ikke lov.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med de direkte fra denne siden: www.mylol.com/contact.asp

Da må du skrive på engelsk, og du må forklare at du ønsker å slette kontoen. Da må du også oppgi link, brukernavn, epost eller noe annet som kan brukes til å finne kontoen.

Dersom du trenger ytterligere informasjon eller veiledning kan du kontakte oss i Slettmeg direkte på hjelp@slettmeg.no eller tlf 911 29 392 (mandag til torsdag 14:00 – 18:00).

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit