Hopp til hovedinnholdet

En jeg bor sammen med skriver meldinger til meg og jeg liker det ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, bir i kollektiv med 3 andre. Han ene har skrevet et par meldinger som jeg mener ikke er greit. Eksempel " you look hooooot and super sexy" vet ikke helt hva jeg skal gjøre er redd. Han er høy og er av utenlandsk bakgrunn. Redd for å være alene med han i leiligheten. Burde jeg bare ignorere han og se om han fortsetter. Kan ikke flytte er ikke så desperat. Men er redd, så lurer på om dere har noe tips til hva jeg kan gjøre? Takk.

SVAR

Besvart 23.10.2018 12:22:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle