Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig å snakke med foreldrene mine om vanskelige ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har stille masse spørsmål her om klassebytte, vennskap og presentasjon. Jeg får alltid svar om at jeg må snakke med foreldrene mine om det, jeg liker ikke å snakke med de, siden de sier det jeg sier til dem til en av mine venner som ikke snakker til meg lenger, og hun forteller det vidre sånn at alle andre vet det. Jeg klarer heller ikke å si det til vennnene mine, siden de har det heller ikke så bra. Så når jeg spør om hjelp så føles det som at jeg bare bryr meg om meg selv. Jeg har aldri likt meg selv, og jeg går å tenker på dette helle tiden.

SVAR

Besvart 31.10.2018 17:59:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle