Hopp til hovedinnholdet

Noen maser så mye på meg at jeg føler meg presset til å sende nudes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mitt budskap om dette: hvis man har selv sendt nakenbilder til andre og de som har mottatt det sprer det videre, er dette da din egen feil? Jeg er ei 15 år gammel jente. Har hatt diverse gutter i alderen mellom 14-18 år som har mast om nudes (noe som alle gutter gjør) via snap. Enkelte av dem maser så innmari intenst og begynner å ramse opp grunner som får meg til å sende. Jeg har forsøkt å ignorere og å svare nei til vedkommende flere ganger, men noe som ikke ser ut til å funke. Det ender opp med at jeg da må sende NAKEN bilder av meg (kroppsdeler uten noe..). Det har skjedd ett par ganger hvor han har sagt at han ikke skal screene snappen, men allikevel gjør det. Noe jeg angrer fullstendig på!! Men det er ikke så lett å få gjort noe med det, når man allerede har gjort det. Jeg snakker om personer som jeg ikke vet hvem er, eller som jeg tror har kontakt med noen av de jeg kjenner. De har ikke på spøkelsesmodus på sc, så jeg kan for gud's lov se hvor de befinner seg. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 28.10.2018 16:31:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle