Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. Og jeg har hatt selvmords tanker veldig lenge nå en gang så var det nesten så jeg hoppet av en stor bygnings tak. Jeg har snakket med foreldrene minne 2-3 ganger nå og jeg selvskader meg selv men føler ikke at det hjelper. Jeg vil prøve og ta mitt eget liv og mislykkes bare for og vekke oppmerksom heten dis. Og få hjelp men jeg tør ikke spør. Hvor dan kan jeg mislykkes?

SVAR

Besvart 30.10.2018 19:43:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle