Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir seksuelt trakassert på treningssenteret...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15-år som har blitt sexuelt-trakassert igår og idag av noen voksene menn på treningsenteret. De er 3 stk ca 25-34 årene. Jeg var med venninna mi fordi vi skulle trene, jeg tok av meg skoene og de kom og så på meg. Jeg skulle så gå inn i jente garderoben og de «analyserte» meg fra bunn til topp og sa «mmmm» jeg ble så redd og de så på meg mens jeg gikk inn i jente garderoben, heldigvis var det en som jobber der som vaska der inne så de gikk. Idag jeg skulle dra fra treningen og de kom nettopp og smilte med engang de så meg. De så meg mitt inn i øynene og lagde trutmunn og kysset mot meg og gikk og lo og smilte og stirret på meg. De sa et ord jeg ikke fikk med meg, tror de sa noe «deilig» eller «ååhååå» eller noe sånt. Dette er sexuel trakassering ikkesant? Og hva burde jeg gjøre? Jeg skal slutte på treningssenteret nå og starte på en ny en med venninna mi. Pappa til venninna mi klikka på de og de så på meg og smilte mens pappaen snakka med de

SVAR

Besvart 11.11.2018 10:02:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle