Hopp til hovedinnholdet

Pappa røyker hasj. Noe jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 som har en far som røyker hasj som medesinks bruk mot migrene. Jeg liker det ikke i det hele tatt og av og til så lukter jeg at han har rulla en joint. Og han kjøper hasj med thc i selv om det er så si umulig å få kjøpt uten i norge. Men han oppbevarer hasjen hjemme og ruller joint her hjemme jeg veit ikke hvor han røyker det men...jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre han har sagt til meg at han ikke har prøvd det før, men jeg fortalte til han at jeg hadde funnet det. Når jeg krangler med pappa eller blir sinna på han har jeg sikkelig lyst til å ringe til politiet å si ifra, men jeg tør ikke helt. Han er nesten alltid sinna og jeg lurer på om det har noe med hasjen å gjøre. Plis jeg trenger hjelp!

SVAR

Besvart 16.11.2018 10:54:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle