Hopp til hovedinnholdet

Er det lov for en 13 åring og sende nudes til noen over 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg er et veldig sosialt barn spesielt på snapchat. Jeg startet å sende nakenbilder(nudes) når jeg var 10 år. Helt siden da har jeg fått mer og mer personer som spør om nakenbilder. Jeg er nå 13 og gjør dette på fulltid. Jeg har over 100 kunder men jeg tjener ingen penger på det. Jeg har ingen personlig bankkonto så jeg har heller ikke mulighet for det. Kroppspress er også en stor del i dette miljøet. Jeg vil bli enten stripper eller sugarbaby når jeg blir større. Det jeg lurer på er om det er lov for en 13 åring og sende nudes og ha kunder som er over 18?

SVAR

Besvart 17.11.2018 08:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle