Hopp til hovedinnholdet

Redd for at han skal spre eller vise disse videoene. Hvordan forhindre det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble sammen med en fyr tidligere i år, han var min første kjæreste og den første jeg hadde sex med, så alt var nytt for meg og jeg var ganske usikker på alt. Da begge ble ferdig med videregående flyttet jeg langt bort fra hjembyen for å jobbe, og han kom på besøk i over 10 dager. Vi hadde det fint, samtidig som det ble mye krangling, og jeg var alltid redd for at han skulle slå opp med meg. Den siste dagen vi hadde sammen kranglet vi, men ordnet opp senere på kvelden, og vi begynte å ha sex. Han begynte å filme meg uten å spørre meg først, og i redsel for at han skulle slå opp med meg lot jeg han gjøre det. Nå har vi slått opp, han har flyttet hjemmefra og jeg flyttet hjem igjen. Vi hadde litt kontakt for en stund siden, men vi begynte å krangle igjen så jeg orket ikke mer. Nå er jeg redd for at han skal spre eller vise disse videoene til noen, som en slags hevn. Han gjør ofte irrasjonelle ting når han er sint. Hva kan jeg gjøre hvis dette skjer? Eventuelt forhinde det? får angst.

SVAR

Besvart 21.11.2018 20:00:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle