Hopp til hovedinnholdet

En jente i klassen liker å kle seg ut som en gutt, er dette greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går i 7 klasse det er en hente i klassen min som liker å kle seg ut som en gutt og alle tror hun er en, nå i 7 klasse har hun fått seg kjæreste nemlig en jente men det er helt greit at hun er lesbisk, men den jenta hun er sammen med Tror hun er gutt og jeg blir kvalm hver gang hun sier "gutten min" og sånt jeg vil hare skrike ut DET ER EN JENTE!!!!! Jeg får utrolig dårlig samvittighet av denne jenta og hun jenta assa"gutten" er syyyyykt slem hun har minst mobbe alle i klassen men jeg vil ikke si ifra til jenta Hun er sammen med fordi da er jeg jo like slem som henne og er på hennes nivå jeg får ofte vondt i magen av dette og får ikke sove om natta hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.11.2018 00:49:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobber du uten å vite det?

Kjenner du noen som blir mobbet på nettet? Tenker du over at du også er med på mobbingen hvis du videresender, kommenterer eller "bare" liker disse meldingene?

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle