Hopp til hovedinnholdet

En gutt har spredt undertøysbilder av meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har en gutt på snappen min som driver å sender nudes, jeg har selvfølgelig vært veldig dum og sendt tilbake. Eller jeg har ikke akkurat sendt nudes men bilder i undertøyet. Jeg tenkte det var greit siden han bor så langt unna og at jeg ikke kjenner han. Helt frem til idag på skolen når en klassekamerat bort til meg og viste meg ett av disse bildene som jeg har sendt til han gutten langt borte. Det viser jeg at han har den appen som gjør at han kan lagte bilder i skjul. Noe som bekymrer meg veldig. Flere venner og folk fra trinnet har sakt at de også har sett bilden av meg i undertøyet. Noe jeg ikke syntes er greit. Har sakt i fra til gutten som gjorde dette, men får ikke noe svar. Hva burde jeg gjøre?? Er livredd for at flere av bildene skal komme ut, og at hele skolen kommer til å se de. Plis hjelp meg!!

SVAR

Besvart 21.11.2018 16:45:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle